2014. július 27., vasárnap

A feneketlen fenekek éjszakája

Vigyori utolsó mbararai estéjére csinosította magát nagyon lelkesen. Egy nyári térdig érő apró virágos ruhát vett fel és kivételesen azt is megengedte magának, hogy vállai fedetlenül maradjanak. Mindig ügyelt rá, hogy konzervatívan öltözködjön az országban, ahol a miniszoknyát betiltották, de úgy gondolta, hogy ez az apró merészség most belefér. Vigyori helyes és bájos csaj volt, de nem különlegesen szép. A ruhán lévő öv kiemelte vékony derekát és elterelte a figyelmet a nem annyira kerek testrészeiről. Vigyori báját az állandóan mosolygó szemeinek, a pirospozsgás pofija alatti gödröcskéknek és a közvetlen, állandóan viccelődő kamaszlányos stílusának köszönhette leginkább. Élvezte ugandai léte minden percét, de legeslegjobban a bulizást, ami véletlenül sem végződhetett Ugandában unalmasan. Imádott táncolni és minden kreativitását kiélhette itt a táncparketten anélkül, hogy teljesen idiótának nézték volna. Eltúlzott táncmozdulatai nagyon hamar a középpontba varázsolták, még a szimpla muzunguságból adódó középpontnál is középpontabba. És ezt nagyon is élvezte.

Honey B nem egy átlagos péntek estére készült, DJ testvére muzungu barátai ígérték meg, hogy becsatlakoznak egy bulizásba. Úgy érezte, hivalkodóan kell öltöznie, hogy érvényesülni tudjon, ugyanis Honey B pici vékony lány volt. Hiába rendelkezett telt idomokkal, feneke mérete így sem érte el a férfiaknál az ingerküszöböt. Egy sárga mintás szerelést nézett ki magának, ami egy miniszoknyából és egy derék felett végződő topból állt, szabadon hagyva hasát és még inkább gömbölyítve fenekét. Hajával nem sok mindent tudott kezdeni, végre növeszthette, hiszen befejezte az iskolát, elmúlt a tetű veszély. Drótkefe erősségű hajzata még a felfele növési fázisban volt mikrofon jelleget kölcsönözve Honey B méhecske külsejének. Bátyja jött érte a boda bodáján, de még az ajtóból visszafordult hatalmas kereszt alakú fülbevalójáért, fontosnak tartotta a kereszténységet és jelezni akarta, hogy bulizás közben sem feledkezik meg Istenről.

Vigyoriék az Ark Caféban kötöttek ki már megint. Szerették ezt a helyet, mert nem csak afrikai konyha volt, steaket és hamburgert is lehetett rendelni. Persze a kiszolgálás iszonyatosan lassú volt, az ételeket mindig gondosan a rendelés sorrendjében készítették el, így történhetett meg az, hogy a tál sültkrumpli legutolsónak érkezett messze a steak sültkrumpli vagy a sült csirke sültkrumpli után. Az ételek elkészítésének sorrendjét a krumpliszeletek vastagsága is tükrözte, ugyanis a később érkező ételeknél láthatólag nem volt a szakácsnak türelme vékonyra vágni a jó öreg irisht. Az Ark Café elhelyezkedése is tökéletes volt egy péntek estéhez, mivel nem máshol mint a híres Vegas tetőterasz bár alatt helyezkedett el.

Honey B és testvére a tehénszobros körforgalomnál álltak meg, hogy bekapjanak valamit. Leugrottak a boda bodáról és a sötét éjszakában megindultak a parázsló  faszén fényében éppen hogy csak kivehető árusok felé. Vettek egy-egy faszénen sült kecskehús nyársat meg egy zacskó pattogatott-kukoricát. Közben boda bodák, buszok és minibuszok száguldoztak el mellettük dudálással jelezve, hogy lépj arrébb, mert ők jönnek, vagy egymás között dudálással próbálva lerendezni az elsőbbségadás kérdéseit. Sárga fényszóróik melegséget kölcsönöztek az egyébként közvilágítás híján sötét éjszakának. Egy taxi is elhaladt mellettük teletömve muzunguval. Legalább tizenketten ültek a nyolcfős kocsiban. Fehér végtagjaik kalimpáltak ki az ablakon. Evés után a Vegas felé vették az irányt. A Vegas nem tartozott a legmenőbb és legnagyobb helyek közé, mint például a Posh nevű neonfényekben úszó bizarr szobrokkal díszített szórakozóhely. Kisebb volt, de így legalább sosem üres és a DJ-k mindig gondoskodtak róla, hogy a klasszikus RnB számok között Uganda legújabb dallamai is felcsendüljenek.

Vigyori végre rávette a többieket, hogy menjenek fel táncolni. Ahogy felértek, érezte a  tömeg lüktetését. Nem olyan volt mint egy otthoni klubban. Az emberek lenyűgöző muzikalitása és félelmetesen pontos ritmusérzéke összekötötte őket és együttesen rezegtek a zene által szinkronizálva. Vigyorit lenyűgözte, hogy a férfiaknak a tánc az nem a nők fogdosását jelentette, otthonától meglehetősen különböző módon. Az országban, ahol a homoszexualitás bűncselekmény, a férfiak lazán táncoltak egymással és bár a kapcsolat közöttük leginkább mozdulataik összehangolódásán keresztül valósult meg, egymás érintése sem volt egyszeri véletlen eset. Vigyori vett magának egy Nile's Specialt és széles mosolyával beugrott a tömegbe táncolni. Groteszken újszerű tánclépéseihez mindig talált megfelelő partnert. A legtöbb ember nem bírta megállni, hogy legalább egy kicsit ne ugrabugráljon Vigyorival. Viszont volt egy típus, aki rá sem hederített Vigyori muzungu tánclépéseire. Ez a típus nem volt más, mint a nagyfenekű nő. A nagyfenekű nő, ha belépett a klubba, egy pillanatra megállt a levegő. Tekintélyt parancsolóan vonult végig a tánctéren nem foglalkozva azzal, hogy esetleg két táncoló ember között elvágja a kapcsolatot.

Honey B és raszta hajú testvére beléptek a tánctérre. Hiába a hivalkodó öltözet, Honey B észrevétlennek érezte magát. Körbenézett és már megint tele volt a hely a nagyfenekűekkel. Újabban ők is hivalkodóan öltöztek, vagy nagyon feszes nadrágot hordtak, mélyen dekoltált blúzzal vagy rövidke szoknyát, melyben fenekük még nagyobbnak tűnt. Honey B-t iszonyatosan idegesítette, hogy büszkén járnak-kelnek, komolyan, mintha nigériaiak lennének. Nem hagyta, hogy ez elkeserítse, inkább szólt bátyjának, hogy keressék meg a muzungukat. A muzunguk között mindig jól érezte magát, csinosnak és szexinek. Muzungu fiúk hangsúlyos csípőmozdulatait mindig elismerő tekintetekkel díjazták. Nem teljesen értette, hogy miért nem kérik fel táncolni, szívesen megmutatta volna testközelből feneke mozgásának részleteit.

Vigyori kedvenc táncpartnere Gumilábú Joe volt. Gumilábú Joe nagyon vékony srác volt keskeny hosszú arccal és nagy orral. Hiába, édesanyja tuszi vonásai letagadhatatlanok. Gumilábú Joe annyira hajlékony volt, mintha háromszor annyi ízülettel rendelkezett volna mint egy átlagos ember. Tánclépései és kidolgozott vállmozdulatai a szokásosnál is szélesebb mosolyt csaltak Vigyori arcára. Vigyori a pulthoz ment egy sörért és kihasználta a pillanatot, hogy kissé kijjebbről szemlélődjön. Már nem csak lüktetett a tömeg, egyre inkább a forró erotika lett jellemző. A nagyfenekű nők feneke egyre inkább átvette az uralmat a férfiak és a hely felett. Táncmozdulataik közben mindig hátra fele haladtak, bár ha megértjük, hogy a mozgás epicentruma egyértelműen a fenekük volt, akkor azt is könnyen beláthatjuk, hogy a fenék szempontjából minden előre fele történt. A férfiak tekintete elveszett a végtelen fenékrázogatásban, kezeikkel próbálták megragadni a hullámzó zsírpárnákat. A nagyfenekű nő feneke ritmusos dörgölésével jelezte egyértelműen, ha engedélyezte a közeledést.

Honey B élvezte Vigyori társaságát és hogy általa feneke méretéből adódónál jobban középpontba került. Hiába öltözött méhecskének, a férfiak nem őt zsongták körbe. Vigyorival jót tudott táncolni, a többi lány szégyenlős vonaglását nem teljesen értette. Egyszer csak feltűnt Rodger Rodger a rádiós srác. Honey B ahogy meglátta a nyakába ugrott. Rodger Rodger lazán átölelte és forró tánc vette kezdetét. Honey B nagyfenekű társaihoz hasonlóan fenékdörgölőzéssel jelezte, hogy kedvére való a táncközben Isten által nem látott fizikai kapcsolat.

Vigyori telefonjára nézett és látta, hogy Somolygó Sam ötször próbálta hívni. Gyorsan visszahívta és hatalmas bocsánatkérés vette kezdetét. Hajnali kettő volt és kicsit megijedt, hogy mi lesz, ha Sam nem tud értük jönni. Sam persze mondta, hogy semmi baj, megállapodtak abban, hogy félóra múlva értük jön. Vigyori visszament táncolni és meglepődve vette észre, hogy Sam vidáman ott táncol a tömegben. Természetesen elkerülhetetlen volt egy közös tánc a taxisofőrrel. Vigyori és barátai ismét betuszkolódtak a taxiba és miután a szabálytalanul túlzsúfolt kocsival nekitolattak egy rendőrautónak elindultak hazafele, ahol az éjjeli őrük hiányával szembesültek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése